Taalerin mielestä taloudellinen kannattavuus on paras tapa ohjata pääomia vastuulliseen omistamiseen.

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerin mielestä taloudellinen kannattavuus on paras tapa ohjata pääomia vastuulliseen omistamiseen.

Taaleri-konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 67,2 miljoonaa euroa. Vuoden 2019 lopussa Taalerin hallinnoitava varallisuus oli 7,1 miljardia ja takauskanta 1,8 miljardia euroa. Taalerilla oli vuoden 2019 lopussa 4 700 osakkeenomistajaa.

Toimitusjohtajan katsaus

Taalerin liiketoiminnot ovat kehittyneet erittäin hyvin koronaviruspandemian aiheuttamista haastavista markkinaolosuhteista huolimatta. Palkkiotuottoihin perustuva kannattavuus oli hyvällä tasolla – konsernimme jatkuvat tuotot kasvoivat henkilöstömme aktiivisella tekemisellä 18 prosenttia 29,0 miljoonaan euroon ja tuottopalkkioita kertyi useasta rahastosta yhteensä 2,2 miljoonaa euroa katsauskauden aikana. Koronaviruspandemia vaikutti etenkin Taalerin oman sijoitustoiminnan tulokseen johtuen käyvän arvon muutoksista osake- ja korkomarkkinoilla.

Lue lisää

Taalerin matka

Toimintaamme on alusta lähtien ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä ennakkoluuloton uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaillemme.

Lue lisää

Ihmiset

Taitava ja energinen huippuammattilaisten tiimimme on jo valmiina rakentamaan sinun omistajatarinaasi. Intohimolla ja ennakkoluulottomasti, elämääsi rikastaen.

Tutustu

Ura Taalerilla

Vahva yhteishenki ja ylpeys omasta työstä ovat aina vahvasti leimanneet kulttuuriamme. Olemme rohkeasti eteenpäin katsovia ja haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja. Meitä sitoo yhteinen päämäärä: uskomme vahvasti, että omistajuus kuuluu kaikille.

Tule töihin Taalerille

Medialle

Kuvapankki, tiedotteet ja median yhteystiedot.

Tutustu