Taalerin toimitusjohtaja, talousjohtaja ja viestintä-sijoittajasuhdejohtaja ovat vastuussa yhtiön sijoittajasuhdetoiminnasta.

Taalerilla sijoittajasuhteita koordinoi Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Sophie Jolly. Hänen kauttaan hoituvat lehdistötapaamiset, sijoittajatapaamiset, analyytikkotapaamiset ja muut tilaisuudet. Hän auttaa sinua mielellään.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Suosittelemme myös tilaamaan tiedotteemme, jolloin saat aina tiedon välittömästi sähköpostiisi. Tiedotteet voit tilata tästä. Voit myös seurata meitä Facebookin, LinkedIn:in ja Twitterin kautta:

Sijoittajasuhdepolitiikka

Tavoitteena on tehokas, oikea, avoin, riittävä, tasapuolinen ja ajantasainen viestintä.

Taalerin sijoittajasuhdetoimintojen tavoitteena on antaa rahoitusmarkkinoille oikeaa, riittävää ja ajantasaista tietoa Taalerin strategiasta, toiminnoista, liiketoimintaympäristöstä ja taloudellisesta asemasta, siten, että Taalerista sijoituskohteena muodostuu mahdollisimman oikea kuva.

Julkaisemme puolivuosikatsauksen, tilinpäätöstiedotteen, vuosikatsauksen ja pörssitiedotteita sekä lehdistötiedotteita. Tämän lisäksi käymme säännöllistä keskustelua kotimaisten analyytikoiden ja sijoittajien kanssa. Verkkosivuiltamme löytyvät kaikki osakekurssiin vaikuttavat ajankohtaiset ja historialliset tiedot.

Tiedonantopolitiikka

Tiedonantopolitiikan tarkoituksena on määritellä ne sisäiset ja ulkoiset viestintään ja sijoittajasuhteisiin liittyvät toimintatavat, joita Taaleri Oyj noudattaa ulkoisessa tiedottamisessaan ja viestinnässään. Taaleri noudattaa viestinnässään Nasdaq Helsinki Oy:n ja Finanssivalvonnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä sekä Suomen osakeyhtiölaissa, arvopaperimarkkinalaissa ja muussa lainsäädännössä asetettuja listayhtiöitä koskevia velvollisuuksia. Lisäksi Taaleri noudattaa vuoden 2015 Hallinnointikoodin viestintää, tiedottamista ja julkista raportointia koskevia suosituksia.

Linkki Tiedonantopolitiikka-dokumenttiin (PDF)

Näkymät

Tietoa Taalerin näkymistä ja pitkän aika-välin tavoitteista julkaistaan tilinpäätöstiedotteessa ja puolivuosikatsauk-sissa.

Markkinaennusteet

Taaleri tarkastaa pyydettäessä analyytikon laatiman analyysin tai raportin tietojen oikeellisuuden jo julkaistujen tietojen perusteella, mutta ei kommentoi tai ota vastuuta pääomamarkkinatahojen julkaisemista ennusteista tai odotuksista.

Hiljainen jakso

Taaleri soveltaa neljän viikon pituista hiljaista jaksoa tulosjulkistuksensa edellä. Yhtiön edustajat eivät tänä aikana tapaa sijoittajia tai analyytikoita eivätkä kommentoi yhtiön taloudellista tilaa.
 

Yhteystiedot

Sähköpostitse tiedustelut: ir@taaleri.com

Sophie Jolly

Sophie Jolly

Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja
Taaleri Oyj
Helsinki
+358 40 828 7317
Minna Smedsten

Minna Smedsten

Talousjohtaja
Taaleri Oyj
Helsinki
+358 40 700 1738

Kalenteri