Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) mukaisesti Taaleri Oyj:n hallituksen jäseniä ja nimettyjä muita johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään pyydetään noudattamaan näitä ohjeita Taalerin rahoitusvälineisiin liittyvien liiketoimien ilmoittamisessa. 

Ilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja johtotehtävissä toimivan henkilön on säilytettävä siitä jäljennös.

1. Ilmoita välittömästi Taalerille

Välittömästi liiketoimen tekemisen jälkeen ilmoita tekemästäsi liiketoimesta sähköpostiosoitteeseen johdonkaupat@taaleri.com.

2. Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva lomake

Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja:

Taaleri Oyj:n LEI-tunnus 743700LSJBDD7TMLAD92
Taaleri Oyj:n osakkeen kaupankäyntitunnus TAALA
Taaleri Oyj:n osakkeen ISIN-koodi FI4000062195
Taaleri Oyj:n (ent.Taaleritehdas) ensimmäisen joukkovelkakirjalainan ISIN-koodi FI4000088026
Taaleri Oyj:n (ent. Taaleritehdas) toisen joukkovelkakirjalainan ISIN-koodi FI4000108543
Ilmoituksen viitenumero Generoituu lomakkeelle automaattisesti.

Linkki lomakkeeseen liiketoimien ilmoittamista varten

3. Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä Taaleri Oyj:lle ja Finanssivalvonnalle

Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä Taaleri Oyj:lle ja Finanssivalvonnalle välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä. Lomaketta ei voi postittaa määräajan lyhyyden vuoksi.

Lähetys Taaleri Oyj:lle

johdonkaupat@taaleri.com. Ilmoita sähköpostissa myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli Taalerilla tulee ilmoitukseen liittyen kysyttävää.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä osoitteeseen johdonkaupat@taaleri.com. Pyrimme vastaamaan sähköpostiin mahdollisimman pian.

Lähetys Finanssivalvonnalle

Mene osoitteeseen https://securemail.bof.fi ja lähetä lomake suojattuna sähköpostina osoitteeseen johdonkaupat@finanssivalvonta.fi.

Taaleri Oyj julkaisee saamansa ilmoituksen pörssitiedotteena viipymättä ilmoituksen saatuaan. Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat yhtiön sisäpiiriohjeesta ja muun muassa Finanssivalvonnan sivuilta https://www.finanssivalvonta.fi/saantely/saantelykokonaisuudet/markkinoiden-vaarinkayttoasetus/