Varainhoito

Taaleri Varainhoito on aktiivinen ja välittävä varainhoidon kumppani. Haluamme parantaa asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia näkemyksellisen sijoitustoiminnan ja merkityksellisten sijoituskohteiden kautta. Uskomme yhteisöllisyyteen ja ratkaisumme kumpuavat aina asiakkaan tarpeista. Voit omistaa avullamme, voit omistaa kanssamme ja voit omistaa myös meitä.

Siirry sivustolle

Energia

Taaleri Energia investoi ja hallinnoi teollisen kokoluokan tuuli- ja aurinkovoimahankkeita. Uusiutuvan energian kohteisiin erikoistunut investointitiimimme on yksi Euroopan suurimmista ja yhdessä investoreidemme kanssa työskentelemme tavoitteellisesti vauhdittaaksemme uusiutuviin energiamuotoihin siirtymistä maailmanlaajuisesti.

Siirry sivustolle

Kapitaali

Taaleri Kapitaali on yritysrahoituspalveluja tarjoava yhtiö, joka kuuluu Varainhoito-segmenttiin. Pystymme sekä suunnittelemaan rahoituksen rakenteen että hankkimaan rahoituksen. Emme tyydy vain perinteisiin vaihtoehtoihin, vaan hyödynnämme monipuolista osaamistamme luomalla myös uusia ennakkoluulottomia ja oivaltavia rahoitusratkaisuja.

Siirry sivustolle

Garantia

Vakuutusosakeyhtiö Garantia on takauspalveluihin erikoistunut kasvuyhtiö, joka muodostaa Taalerin Rahoitus-segmentin. Garantia on investointien, kaupanteon ja vaurastumisen mahdollistaja. Ratkaisumme edistävät asiakkaidemme myyntiä, auttavat varmistamaan rahoituksen ja tehostavat pääoman käyttöä.

Siirry sivustolle