29.03.2019

TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     29.3.2019          KLO 8:45

Taalerin rahastot yksityissijoittajien saataville Nordnetin kautta

Taaleri on solminut rahastojen jakelusopimuksen Nordnetin kanssa. Jatkossa Nordnetin asiakkaat voivat sijoittaa 12 Taalerin rahastoon. Rahastoihin sisältyvät mm. Taalerin arvorahastot Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein, sekä korkorahastot Globaali Korko, Korkeammat Korot ja Lyhyet Korot.

Taaleri Arvo Markka -rahaston päävastuullisena salkunhoitajana toimii Suomen kenties arvostetuin ja palkituin salkunhoitaja Mika Heikkilä, joka on luotsannut useita rahastojaan arvosijoitusmenetelmällä vuodesta 1999.

”Yhteistyö Nordnetin kanssa auttaa meitä tavoittamaan yli 200 000 yksityissijoittajaa. Uskomme, että sekä korko- että Arvo-rahastomme tuovat hyvän lisän Nordnetin rahastovalikoimaan. Taalerin tavoitteena on jo pitkään ollut tarjota varainhoitoa laajemmalle asiakaskunnalle. Tämä yhteistyö tarjoaa meille oivan mahdollisuuden siihen, ” sanoo Taaleri Varainhoidon asiakkuuksista vastaava johtaja Antti Törmänen.

Nordnetin yli 50 rahastoyhtiön rahastovalikoima laajenee entisestään, kun Taalerin rahastot tulevat Nordnetin 230 000 asiakkaan saataville. 

Nordnet ei peri rahastoista merkintä- tai lunastuspalkkioita. Minimisijoitus rahastoihin on 15 eur/merkintä. Taalerin rahastoja voi merkitä Nordnetin kautta 1.4.2019 alkaen. www.nordnet.fi/taaleri

”Olemme ylpeitä, että Taaleri valitsi Nordnetin kumppanikseen. Taalerilla on erittäin vahva brändi varainhoitoasiakkaiden keskuudessa ja Taalerin rahastot ovat menestyneet erinomaisesti. Asiakkaamme pääsevät nyt helposti käsiksi arvostettuihin rahastoihin ja jo pienillä sijoituksilla. Uskon rahastojen nousevan nopeasti suosituimpien rahastojen joukkoon Nordnetissä,” sanoo Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen.

Nordnetin 230 000 suomalaisesta asiakkaasta yli 100 000:lla on rahastoja. Keskimääräinen rahastokuukausisäästäjä sijoittaa rahastoihin vajaat 150 euroa kuukaudessa. Mediaanisäästäjä laittaa hieman vähemmän, noin satasen kuukaudessa.

Tietoa Nordnetista

Nordnet on pohjoismaiden johtava digitaalinen pankki säästäjille ja sijoittajille. Nordnet tarjoaa asiakkailleen käyttäjäystävällisen palvelun, laajan valikoiman sijoituskohteita ja edulliset hinnat säästötavoitteiden saavuttamiseksi. Yhtiö perustettiin vuonna 1996 ja sillä on nykyään yli 700 000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Taaleri Oyj

Viestintä

Lisätietoja:

Jouko Kantola, toimitusjohtaja, Taaleri Rahastoyhtiö Oy, 358 50 549 5596, jouko.kantola@taaleri.com

Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja, 358 50 380 3877, suvi.tuppurainen@nordnet.fi

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. 

Taalerilla oli 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset sekä hallituksen järjestäytymistä koskevat päätökset
Seuraava
TouchPoint ja Spinnova kehittämään maailman vastuullisimpia työvaatteita