29.08.2017

Helsinki, 2017-08-29 12:58 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     29.8.2017

Taalerin rahaston kohde valittu vuoden kiinteistöksi Afrikassa

Taalerin Afrikka-rahaston kehittämä moderni ostoskeskus- ja toimistokompleksi Kigali Heights, joka sijaitsee Ruandan pääkaupungissa Kigalissa, on valittu Afrikassa vuoden kiinteistökohteeksi monikäyttöisten kiinteistökehityshankkeiden sarjassa. Valinnassa otettiin huomioon muun muassa kohteen sijainti ja liikenneyhteydet sekä ympäristölliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset. Myös konseptin ainutlaatuisuus sekä tekninen ja arkkitehtoninen laatu olivat valintaperusteina.

”Tämä Afrikka-rahastomme ensimmäisen kohteen saama kansainvälinen tunnustus osoittaa, että olemme valinneet kohteemme oikein, kuten myös oikeat yhteistyökumppanit toteuttamaan projektin. Uskomme kilpailumenestyksen auttavan myös kohteen myynnissä”, rahaston salkunhoitaja Antti-Jussi Ahveninen sanoo.

Kilpailun tulokset julkistettiin Africa Property Investment Summit & Expo 2017 -messuilla Johannesburgissa. Se on vuosittain järjestettävä Afrikan mantereen johtava kiinteistöalan tapahtuma, joka pidettiin nyt kahdeksannen kerran.

Taaleri Afrikka I -rahasto on Saharan eteläpuolisessa Afrikassa sijaitseviin kiinteistökohteisiin sijoittava Taalerin hallinnoima pääomarahasto. Rahasto perustettiin vuonna 2014. Se on sijoittanut yhteensä noin 40 miljoonaa euroa seitsemään kohteeseen Keniassa, Mosambikissa ja Ruandassa. Viime keväänä Taaleri perusti jo toisen pääomarahaston, joka sijoittaa itäisen Afrikan kiinteistökohteisiin.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Antti-Jussi Ahveninen, johtaja, Afrikka-kiinteistöt puh. 046 714 7100, antti-jussi.ahveninen@taaleri.com
Marko Backström, lakimies, pääomarahastot, puh. 045 133 8666, marko.backstrom@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille. 

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin kannattavuus parani merkittävästi alkuvuodesta
Seuraava
Taalerin osakkuusyhtiö Fellow Finance avaa palvelunsa Saksassa