12.12.2017

Finanssivalvonta on 11.12.2017 myöntänyt Taalerin osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj:lle ensimmäisenä joukkorahoitus- ja vertaislainapalveluja tarjoavana yhtiönä maksulaitoksen toimiluvan. Toimilupa mahdollistaa Fellow Financelle uusien palvelujen tarjoamisen kuluttaja- ja yritysasiakkailleen, palveluidensa viennin ja tarjoamisen nykyistä laajemmin Euroopassa sekä tammikuussa 2018 voimaantulevan maksupalveludirektiivin (PSD2) hyödyntämisen palveluiden kehityksessä.

”Maksulaitoksen toimiluvan hakeminen osana kansainvälistymisstrategiaamme ja tuotekehitystämme oli meille yksi välitavoitteistamme matkalla Euroopan suurimmaksi toimijaksi. Samalla uuden direktiivin mukanaan tuomat mahdollisuudet avaavat meille pääsyn laajentamaan asiakassuhteitamme pankkialan murroksessa. Toimilupamme viitoittaa myös nopeasti kasvavan alan tietä aiempaa selkeämpään toimintaympäristöön ja vahvistaa luottamusta sekä uskottavuutta tarjoamaamme vaihtoehtoiseen sijoitus- ja rahoitusmuotoon”, kertoo Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

Lisätietoja:
Jouni Hintikka, toimitusjohtaja, Fellow Finance Oyj, Puh. 040 5855 009, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi

Fellow Finance – Crowdfunding for People and Businesses
Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 192 milj. eurolla ja palvelulla on 273 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö. Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Lue lisää: http://www.fellowfinance.fi 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille.

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri finalistina kansainvälisen kiertotalouspalkinnon saajaksi
Seuraava
Taaleri uudistaa johtamisjärjestelmänsä