23.03.2020

TAALERI OYJ PÖRSSITIEDOTE 23.03.2020 KLO 10:00

Taalerin kiinteistöliiketoiminnan johtajaksi ja Taaleri-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Essi Sten

Essi Sten, 46, on tänään nimitetty Taalerin kiinteistöliiketoiminnan johtajaksi ja Taaleri-konsernin johtoryhmän jäseneksi. Essi siirtyy Taalerille Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:sta, yhteiskuntakiinteistöihin erikoistuneesta ja yhdestä Pohjoismaiden suurimmasta pörssilistatusta kiinteistöyhtiöstä, jossa hän toimi yhtiön Suomen maajohtajana. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden laaja kokemus eri tehtävistä kiinteistöliiketoiminta alalta. Essi Sten aloittaa Taalerilla 1.4.2020.

”Essillä on laaja kokemus ja vankka kiinteistömarkkinoiden osaaminen. Hänen rekrytointinsa on tärkeä askel Taalerin strategian mukaisessa kiinteistöliiketoiminnan kehittämisessä. Sijoittamisen, rahoituksen ja rakennuttamisen erikoisosaajista koostuva kiinteistötiimimme hallinnoi kahtatoista erilaista rahastoa. Rahastot ovat sijoittaneet mm. vuokra-asuntoihin, kiinteistökehityskohteisiin, tonttimaahan ja metsään. Näemme mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia tällä alalla", sanoo Robin Lindahl, Taalerin toimitusjohtaja.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Robin Lindahl, Taaleri Oyj, tel. 050 595 9616, robin.lindahl@taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan.

Taalerilla oli vuonna 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 7,1 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 500. Taaleri Oyj:llä on noin 4 700 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com

www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi
www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä

Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

 

 

 

Liite

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin suunniteltu osakeanti henkilöstölle Suomessa uudelleen valmisteltavaksi
Seuraava
Taaleri Kiertotalous Ky:n sijoituskohde Touchpoint ostaa työvaateyritys Domino Workwear Oy:n