20.12.2019

TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     20.12.2019   KLO 13:15

Taaleri Vuokrakoti-rahasto rakennuttaa 94 asunnon kohteen Helsinkiin

Taaleri Vuokrakoti-rahasto ja Bonava ovat sopineet 94 asunnon toteuttamisesta Helsingin Laajasaloon. As Oy Helsingin Yliskylän Puistotien rakennustyöt käynnistyvät heti ja asunnot valmistuvat syksyllä 2021.

”Laajasaloon rakennettava uusi 94 asunnon kohde soveltuu hienosti strategiaamme ja täydentää mainiosti asuntotarjontaamme Helsingissä. Kohteen rakentaminen jatkaa hyvää yhteistyötämme Bonavan kanssa”, toteaa Jan Hellman, sijoituspäällikkö, Taaleri Pääomarahastot Oy. 

”Bonavan kotikorttelin rakentaminen Helsingin Laajasalossa käynnistyi tänä syksynä ja nyt rakenteilla on jo yli 150 omistus ja vuokra-asuntoa. Yhteistyö Taalerin kanssa toteuttaa hienosti tavoitteitamme luoda onnellisia koteja ja naapurustoja sekä tarjota monimuotoista asumista”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Laajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille nousee lähivuosien aikana viiden uudiskohteen muodostama Bonavan kotikortteli. Talojen keskelle muotoutuu suojaisa yhteispihojen kokonaisuus ja piharaitin varrelta löytyykin aikanaan niin turvallinen paikka lasten leikeille kuin energiseen arkeen kannustavia toiminnallisia alueita.

Bonavasta lyhyesti:

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,37 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Jan Hellman, sijoituspäällikkö, Taaleri Pääomarahastot Oy, puh. 044 544 4445, jan.hellman@taaleri.com
Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy, puh. 010 400 2267
Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puh. 010 400 2778, viestinta@bonava.fi

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. 

Taalerilla oli kesäkuun 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 6,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 300. Taaleri Oyj:llä on noin 4 300 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi
www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet - Sievinen Hanna
Seuraava
Taaleri mukana Festivo-Porkka –yritysjärjestelyssä