13.06.2018

Taaleri ja Säästöpankkiryhmä ovat allekirjoittaneet tuoteyhteistyön aloittavan sopimuksen. Ensimmäinen sopimuksen perustuva sijoitusratkaisu on tavoitteena lanseerata vuoden 2018 loppuun mennessä. Ympäristöteeman ympärille rakentuvan erikoissijoitusrahaston hallinnoinnista vastaa Sp-Rahastoyhtiö Oy. Merkittävä osuus rahaston varoista tullaan sijoittamaan Taaleri Pääomarahastot Oy:n hallinnoimien vaihtoehtorahastojen rahasto-osuuksiin.

Yhteistyön tavoitteena on edistää Taalerin ja Säästöpankkiryhmän liiketoimintaa tarjoamalla asiakkaille mielenkiintoisia ja kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita. Alkavaa yhteistyötä kehitetään myös tulevaisuudessa.

”Näemme tuoteyhteistyön Säästöpankkiryhmän kanssa tarjoavan molemmille osapuolille mielenkiintoisia mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa”, Taaleri Oyj:n varainhoitosegmentistä vastaava Samu Lang kertoo. ”Pääomarahastoillamme luomme uudenlaisia sijoitusmahdollisuuksia sekä rakennamme suomalaista yhteiskuntaa ja luomme uutta työtä. Yhteistyöllämme haluamme osaltamme auttaa kaikkia suomalaisia näkemään omistamisen hyödyt ja löytämään oman vastuullisen tapansa omistaa. Omistajuushan kuuluu kaikille”, painottaa Taaleri Pääomarahastot Oy:n toimitusjohtaja Ari Metso.

”Meillä säästöpankkilaisilla on tärkeä tehtävä – me edistämme asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Perustehtävämme on säilynyt samana jo lähes 200 vuotta. Olemme tunnettuja asiakaskeskeisyydestä, talouden huippuosaamisesta ja Suomen parhaasta palvelusta. Yhteistyö Taalerin kanssa tuntuu luonnolliselta, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme laajasti erilaisia mahdollisuuksia vaurastua.” Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Petteri Vaarnanen sanoo.

Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Säästöpankkikeskukseen kuuluu muun muassa Sp-Rahastoyhtiö Oy, joka tarjoaa sijoitusrahasto- ja varainhoitopalveluja. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta.
Tietoa Säästöpankkiryhmästä:

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. www.säästöpankki.fi.

Taaleri
Viestintä

Lisätietoja:

Samu Lang, Johtaja, Varainhoidon liiketoimintasegmentti, Taaleri Oyj, 050 422 6334, samu.lang@taaleri.com

Ari Metso, Toimitusjohtaja, Taaleri Pääomarahastot Oy, 045 123 6890, ari.metso@taaleri.com

Petteri Vaarnanen, Toimitusjohtaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy, 040 721 8779, petteri.vaarnanen@saastopankki.fi

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet
Seuraava
Aalto Shipping varustamon kaksi laivaa liehuttaa nyt upeasti Suomen lippua - Aalto Shippings två fartyg seglar nu stolt under finsk flagg