17.10.2019

TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     17.10.2019

Taaleri on Suomen paras varainhoitaja

Taalerilla on Arvopaperissa lokakuussa 2019 julkaistun selvityksen mukaan Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Taaleri sai keskimääräistä paremmat pisteet kaikissa kysymyksissä ja Taaleria myös suositellaan eniten. Taaleri saa kiitettävät arviot mm. palvelutasosta ja tuotevalikoimasta.

Erinomainen varainhoito lähtee asiakkaan tarpeiden kuulemisesta

Taaleri syntyi vuonna 2007 erilaiseksi varainhoitotaloksi. Vahvat ja pitkät asiakassuhteemme ovat auttaneet meitä luomaan ratkaisuja, jotka perustuvat asiakkaan omiin yksilöllisiin tarpeisiin. Toimintaamme on alusta lähtien ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä ennakkoluuloton uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaillemme ja olemme jatkuvasti halunneet parantaa asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia näkemyksellisen sijoitustoiminnan ja vaikuttavien tekojen kautta.

Lisäksi olemme ainoa varainhoitaja Suomessa, joka kanssasijoittaa yhdessä asiakkaidensa kanssa ja mahdollistaa siten sijoittamisen kohteisiin, jotka muuten eivät olisi yksityissijoittajien saatavilla ja vaihtoehtoisten sijoitusten omaisuusluokka on ollut pitkään vahvasti edustettuna asiakkaidemme salkuissa.

”Kiitämme kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta. Matkamme jatkuu uusia sijoittamisen mahdollisuuksia innovoiden. Teemme joka päivä parhaamme, jotta ylittäisimme asiakkaidemme odotukset.”, sanoo Taalerin Varainhoito-liiketoiminnan johtaja Karri Haaparinne.

”Olemme alusta alkaen uskoneet, että taloudellinen kannattavuus ohjaa pääomia ympäristön ja yhteiskunnan kannalta parhaisiin ratkaisuihin. Tätä me kutsumme impaktiksi.” Haaparinne jatkaa.

Jo lähes miljardi euroa impakti-sijoituksiin

Taalerin uusiutuvan energian rahastot (Tuuli I-IV, Aurinkotuuli I ja II), ovat hyvän taloudellisen tuoton lisäksi vähentäneet 1,2 miljoonaa tonnia CO2-päästöjä. Rahastoperheen uusin jäsen Tuuli IV on myynnissä ja tavoittelee 7-9 % vuotuisen markkinatuoton lisäksi n. 820 000 tonnin CO2-päästövähenemää. Muita esimerkkejä Taalerin impakti-sijoituksista ovat Vuokrakoti-rahasto (kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja), Kiertotalousrahasto sekä Metsä I ja III -rahastot. Yhteensä nämä rahastot ovat jo tehneet lähes miljardin euron sijoitukset.

Arvopaperin varainhoitokysely toteutettiin 12.-22.9.2019, ja siihen vastasi yhteensä 3 620 Arvopaperin, Kauppalehden ja Talouselämän tilaajaa.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Taalerin Varainhoito-liiketoiminnan johtaja Karri Haaparinne, puh. 040 519 0441, karri.haaparinne@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. 

Taalerilla oli kesäkuun 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 6,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 300. Taaleri Oyj:llä on noin 4 300 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi
www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet - Oy Hermitage Ab
Seuraava
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet - Oy Hermitage Ab