05.07.2023

TAALERI OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN                 5.7.2023 KLO 17.00


Taaleri SolarWind III -rahasto hankki uusiutuvan energian hankekehitysportfolion Taaleri Energialta, Taaleri-konsernille noin 8 miljoonan euron myyntivoitto

Taaleri SolarWind III -rahasto on hankkinut uusiutuvan energian hankekehitysportfolion Taaleri Energialta. Taaleri-konserni kirjaa portfolion myynnistä toisella vuosineljänneksellä noin 8 miljoonan euron myyntivoiton. Myyntiin liittyy lisäkauppahinnan mahdollisuus, kun rahaston hankkeet etenevät.

Taaleri SolarWind III -rahasto on tehnyt teknisen ensimmäisen sulkeutumisen, jotta rahaston kehityshankkeita päästään edistämään. Taaleri Energia jatkaa ensimmäistä varainhankintakierrosta, ja virallisesta ensimmäisestä sulkeutumisesta kerrotaan lähiaikoina.

Lisätietoja:
Peter Ramsay, toimitusjohtaja, Taaleri-konserni, 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,5 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri toteutti menestyksekkäästi Taaleri Metsärahasto III:n myynnin
Seuraava
Taalerin kansainvälinen SolarWind III -rahasto on kerännyt 286 miljoonaa euroa ensimmäisellä varainhankintakierroksellaan