15.02.2018

Taaleri sitouttaa Energia-segmenttinsä avainhenkilöstöä vähemmistöosakkuudella

TAALERI OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE                          15.2.2018  KLO 12.00

Taaleri sitouttaa Energia-segmenttinsä avainhenkilöstöä vähemmistöosakkuudella

Taaleri Oyj:n hallitus on päättänyt järjestelystä, jolla kymmenen Taalerin Energia-segmentin operatiivista avainhenkilöä otetaan Energia-segmentin emoyhtiön Taaleri Energia Oy:n vähemmistöosakkeenomistajiksi. Omistusjärjestely on osa Taalerin Energia-segmentin avainhenkilöiden sitouttamis- ja palkitsemisjärjestelmää.

Omistusjärjestely toteutetaan maksullisena suunnattuna osakeantina, jossa avainhenkilöt merkitsevät Taaleri Energia Oy:n uusia osakkeita. Osakeannin jälkeen Energia-segmentin avainhenkilöt tulevat omistamaan 23 prosenttia Taaleri Energia Oy:n osakkeista. Avainhenkilöille merkittäväksi tarjottavilla osakkeilla tulee olemaan yhtiökokouksessa yksi ääni ja Taaleri Oyj:n omistuksessa olevilla osakkeilla 20 ääntä.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Karri Haaparinne, varatoimitusjohtaja, Taaleri Oyj, puh. 040 519 0441, karri.haaparinne@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä 

 Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, taneli.hassinen@taaleri.com, puh. 040-5043321

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Kutsu Taaleri Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen
Seuraava
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet