31.03.2022

TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE                 31.3.2022 KLO 16.50       
 

Taaleri Oyj:n hallitus suunnittelee henkilöstön osakesäästöohjelmaa

Taaleri Oyj:n hallitus suunnittelee osakesäästöohjelman käyttöönottamista konsernin henkilöstölle. Tarkoituksena on tarjota osakesäästöohjelmaa kaikille Taalerin työntekijöille niissä maissa, joissa ohjelmaan osallistumiselle ei ole lainsäädännöllisiä, hallinnollisia tai verotuksellisia esteitä.

Osakesäästöohjelman tarkoituksena on tarjota konsernin henkilöstölle mahdollisuus sijoittaa osa säännöllisestä palkastaan yhtiön osakkeisiin. Kannustamalla työntekijöitä hankkimaan ja omistamaan yhtiön osakkeita yhtiö pyrkii vahvistamaan Taalerin osakkeenomistajien ja työntekijöiden yhteyttä. Tavoitteena on vahvistaa työntekijöiden motivaatiota ja sitoutumista yhtiön toimintaan. Hallitus katsoo, että ohjelmalla on positiivinen vaikutus konsernin kehitykseen tulevaisuudessa ja ohjelma on sekä osakkeenomistajien että työntekijöiden edun mukainen.

Hallituksen tarkoituksena on, että osakesäästöohjelma käynnistyisi vuoden 2022 aikana.

Lisätietoja:
Juhani Elomaa, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 778 9020

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset mediat
www.taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,2 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com


 

 

 

 


« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri toteutti Aktia Asunnot -erikoissijoitusrahastolle kahden asuntokohteen kaupat Vantaalla ja Turussa
Seuraava
Taaleri toteutti Aktia Toimitilakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle kahden toimitilakohteen kaupat