20.06.2017

Helsinki, 2017-06-20 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

TAALERI OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE                          20.6.2017  KLO 9.00 

Taaleri nostaa tulosennustettaan

Taaleri Oyj päivittää arviotaan vuoden 2017 tuloskehityksestä ylöspäin. Taaleri-konsernin liikevoiton arvioidaan olevan vuoden 2017 tammi-kesäkuussa yli 35 prosenttia liikevaihdosta. Konsernin liikevoittotavoite on yli 20 prosenttia liikevaihdosta, koko kuluvan vuoden liikevoiton arvioidaan siten olevan yli 25 prosenttia liikevaihdosta. 

”Kehitys Varainhoidossa ja Rahoituksessa on ollut vahvaa samalla kun Taalerin hallinnoitavana oleva vaallisuus on noussut ennakoitua nopeammin. Viime vuoden lopussa varallisuus oli 4,8 miljardia euroa. Olemme nyt jo hyvän matkaa yli viiden miljardin euron. Hyvin menestyneet uusien pääomarahastojen lanseeraukset ja sijoitusrahastojen kehitys ovat kasvattaneet varainhoidon palkkioita, mikä on nostanut konsernin liikevaihtoa”, Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Elomaa toteaa. 

Taalerin tulosohjaus määritellään Taaleri Oyj:n hallituksen hyväksymien taloudellisten tavoitteiden avulla. Liikevoittotavoitteen lisäksi muut taloudellisia tavoitteita kuvaavat tunnusluvut ovat: omavaraisuusaste yli 30 prosenttia ja oman pääoman tuotto pitkällä aikavälillä yli 15 prosenttia.

Taaleri Oyj

Viestintä 

Lisätietoja: 

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, puh. 040 778 9020
Minna Smedsten, talousjohtaja, puh. 040 700 1738

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille. 

Taalerilla oli joulukuun 2016 lopussa hallinnoitavia varoja 4,8 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 900. Taaleri Oyj:llä on yli 2 800 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin uusiutuvan energian rahasto keräsi pääomia yli 87 miljoonaa euroa
Seuraava
Naps Solarille uusia omistajia ja jälleenmyyjiä