11.10.2017

Helsinki, 2017-10-11 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

TAALERI OYJ             PÖRSSITIEDOTE             11.10.2017  KLO 9.00

Taaleri nostaa koko vuoden tulosennustettaan

Taaleri Oyj päivittää arviotaan vuoden 2017 tuloskehityksestä ylöspäin. Taaleri-konsernin liikevoiton arvioidaan olevan vuonna 2017 yli 30 prosenttia liikevaihdosta. Aiemman tulosohjauksen mukaan koko vuoden liikevoittoprosentin arvioitiin ylittävän 25 prosenttia. Taaleri-konsernin liikevoitto tammi-kesäkuussa oli noin 40 prosenttia liikevaihdosta.

”Yhtenä tulosta parantavana tekijänä on juuri sovittu kauppa, jolla myymme ensimmäisen metsärahastomme metsäalueet. Lisäksi kehitys Varainhoidossa on ollut muutenkin vahvaa. Hyvin menestyneet pääomarahastot ja sijoitusrahastojen vahva kehitys ovat kasvattaneet varainhoidon tuottoja”, Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Elomaa toteaa.

Taalerin tulosohjaus määritellään Taaleri Oyj:n hallituksen hyväksymien taloudellisten tavoitteiden avulla. Liikevoittotavoitteen lisäksi muut taloudellisia tavoitteita kuvaavat tunnusluvut ovat: omavaraisuusaste yli 30 prosenttia ja oman pääoman tuotto pitkällä aikavälillä yli 15 prosenttia. Segmenttikohtaiset kasvuun liittyvät taloudelliset tavoitteet ovat Varainhoito-segmentin osalta hallinnoitavien varojen kasvu yli 15 prosenttia vuodessa sekä Rahoitus-segmentin osalta bruttovakuutusmaksutulon kasvu yli 15 prosenttia vuodessa.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, puh. 040 778 9020
Minna Smedsten, talousjohtaja, puh. 040 700 1738

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille. 

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa. 

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi
Taaleri Twitterissä

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri rahoittamaan Saksan suurinta geotermistä sähköntuotantolaitosta
Seuraava
Taaleri myy ensimmäisen metsärahastonsa metsäalueet AXA:lle