03.02.2023

TAALERI OYJ       SIJOITTAJAUUTINEN       3.2.2023 KLO 13.30


Taaleri julkistaa vuoden 2022 tilinpäätöstiedotteen torstaina 16.2.2023


Taaleri julkistaa vuoden 2022 tilinpäätöstiedotteen torstaina 16.2.2023 noin klo 8.00.

Analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus samana päivänä klo 11.00 Hotelli Kämpin Symposion-tilassa, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki. Tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Peter Ramsay ja talousjohtaja Minna Smedsten. Pyydämme tiedotustilaisuuteen osallistuvia ilmoittautumaan viimeistään torstaina 9.2.2023 sähköpostitse osoitteeseen siri.markula@taaleri.com.

Tiedotustilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa https://taaleri.videosync.fi/q4-2022-results. Johdon esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä joko paikan päällä tai webcast-alustan chat-toiminnon kautta. Tilaisuus tallennetaan, ja se löytyy myöhemmin myös Taalerin sijoittajasivuilta osoitteesta www.taaleri.com/sijoittajat/raportit-ja-esitykset.  


Taaleri Oyj

Lisätietoja:
Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,5 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj – Johdon liiketoimet – Eukarya Oy
Seuraava
Suomen suurin tuulivoiman tuottaja Taaleri laajentaa toimintaansa energian varastointijärjestelmiin