04.12.2017

Helsinki, 2017-12-04 11:52 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     4.12.2017

Taaleri finalistina kansainvälisen kiertotalouspalkinnon saajaksi

Taaleri on valittu kiertotalousrahastonsa ansiosta finalistiksi CNBC Awards Circular Economy -kilpailun Investor-sarjassa.  Kilpailun voittaja julkistetaan Davosin World Economic Forumissa tammikuussa.

“Perustimme viime vuonna maailman ensimmäisen kiertotalouteen erikoistuneen pääomarahaston. Rahasto sijoittaa kotimaisiin kiertotalouden kasvuyrityksiin. On hienoa, että edelläkävijyytemme on noteerattu näin arvovaltaisella tasolla”, Taalerin kiertotalousrahastosta vastaava sijoitusjohtaja Tero Luoma sanoo.

Taaleri Kiertotalous -pääomarahastolla on 360 osuudenomistajaa ja 40 miljoonan euron pääoma. Tällä hetkellä rahasto on osakkaana seitsemässä yhtiössä tai tuotteessa: Chempolis, Ecomation, Fiksuvesi, Naps Systems, Optiwatti, Volter ja Etelä-Suomen Lämpöhuolto.

Kilpailu on World Economic Forumin ja Forum of Young Global Leadersin järjestämä. Meneillään oleva kilpailu on järjestyksessään neljäs.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Tero Luoma, sijoitusjohtaja, Taaleri Pääomarahastot Oy, puh. 050 344 9993, tero.luoma@taaleri.com

Pontus Oinonen, sijoituspäällikkö, Taaleri Pääomarahastot Oy, puh. 040 515 7751, pontus.oinonen@taaleri.com

 

http://volter.fi/
http://www.napssystems.com/
http://www.ecomation.com/
http://www.chempolis.com/
https://www.optiwatti.fi/
https://fiksuvesi.fi/
http://lampohuolto.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille.

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Investoi Serbian suurimpaan tuulivoimahankkeeseen
Seuraava
Taalerin osakkuusyhtiö Fellow Financelle maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta