20.01.2021

 TAALERI OYJ                       LEHDISTÖTIEDOTE 20.1.2021 KLO 9.00

Siri Markula nimitetty Taalerin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi

Siri Markula on nimitetty Taaleri-konsernin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluvat Taalerin ulkoinen ja sisäinen viestintä, sijoittajasuhteet sekä vastuullisuus. Markula siirtyi Taalerille Hill Knowlton Strategiesin palveluksesta. Sitä ennen hän toimi Pihlajalinna Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajana. Markula aloitti tehtävässään 18.1.2021, ja hän raportoi toimitusjohtaja Robin Lindahlille.

”Sirillä on erittäin laaja viestinnän kokemus ja vankka sijoittajasuhde- ja vastuullisuusasioiden osaaminen. Tavoitteemme on kehittää Taalerin viestintää kaikilla osa-alueilla, ja Sirin rekrytoinnilla on tärkeä rooli siinä”, sanoo Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Robin Lindahl.

Taaleri Oyj
 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Robin Lindahl, Taaleri Oyj, puh. 050 595 9616, robin.lindahl@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Vakuutus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerilla oli kesäkuun 2020 lopussa hallinnoitavia varoja 7,1 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 700. Taaleri Oyj:llä on noin 5 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:
www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi

www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä


« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri SolarWind II -rahasto sijoittaa 51,4 megawatin tuulivoimahankkeisiin Puolassa
Seuraava
Tero Saarno nimitetty Taalerin bioteollisuusliiketoiminnan johtajaksi