22.08.2018

ClarkApps Oy on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman laskunvälittäjän, PostNord Strålforsin kanssa. PostNord Strålfors ottaa ensimmäisenä Suomen markkinoilla käyttöön mobiililaskun muiden laskutuskanavien rinnalle. PostNord Strålfors välittää vuodessa satoja miljoonia laskua Pohjoismaissa.

Clark tarjoaa kuluttajalle alustan kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan mahdollistaen laskujen ja dokumenttien vastaanottamisen keskitetysti yhteen sovellukseen. Laskujen keskittäminen tapahtuu lähtökohtaisesti nappia painamalla ja maksaminen helposti joko tunnuslukua tai sormenjälkitunnistusta käyttäen. Sovelluksesta löytyy myös muita taloutta tukevia ominaisuuksia, jotka helpottavat kuluttajan arkea. 

”Mobiililaskun edut sekä laskuttajille, että kuluttajille ovat merkittävät. Clark tarjoaa laskuttajille markkinoiden edullisimman laskutuskanavan ja kuluttajille mahdollisuuden vastaanottaa laskunsa juuri sinne minne he itse haluavat. Taloutta tukevat ominaisuudet kuten eräpäivämuistutukset, tilastointi ja arkistointi helpottavat arkisten asioiden hoitamista,” kertoo ClarkApps Oy:n toimitusjohtaja Niklas Elomaa.  

Mobiililasku tuo kaivattua uudistusta laskutuskanaviin

Laskuttavat yritykset ovat jo pitkään odottaneet uusia laskutus- ja viestintäkanavia nykyisten kanavien rinnalla. Nykyisten jakelukanavien kustannukset ja tavoitettavuus eivät ole täysin tyydyttäviä. Mobiililasku tuo markkinoille kustannustehokkaan laskutuskanavan, tuoden kaivattua tehokkuutta edulliseen hintaan.

”Me PostNord Strålforsilla pyrimme tuomaan yrityksille parhaat ja kustannuksiltaan kilpailukykyiset ratkaisut omnikanavaiseen viestinvälitykseen. Clark ratkaisee laskutuksen lisäksi myös muiden dokumenttien jakelun mobiilikanavaan, antaen kuluttajalle hyvän käyttäjäkokemuksen koko yrityksen viestinnästä”, kertoo Sami Niininen, PostNord Strålfors Oy:n Head of Digital Services

Clark tuo valinnan kuluttajalle

Eri laskutuskanavia pitkin tulevien laskujen pitäminen järjestyksessä, maksaminen ajallaan sekä laskujen arkistointi on kuluttajille haastavaa. Kuluttajan kannalta ongelmallisuus korostuu ennen kaikkea tilanteissa, joissa yritys ei tarjoa haluttua toimitustapaa. 

^”Haluamme tarjota kuluttajalle mahdollisuuden ohjata kaikki laskut ja dokumentit samaan sovellukseen riippumatta yrityksien tarjoamista toimitustavoista. Laskujen ja dokumenttien seuraaminen ja hallinnointi yhdestä paikasta säästää selvästi aikaa, rahaa ja vaivaa,” sanoo Niklas Elomaa.

Yhteistyö PostNord Strålfors Oy:n ja ClarkApps Oy:n välillä mahdollistaa kymmenien tuhansien eri yritysten laskujen ja dokumenttien ohjaamisen Clarkkiin nappia painamalla. ClarkApps Oy ja PostNord Strålfors Oy tavoittelee mobiilikanavalle nopeasti kasvavaa osuutta PostNord Strålforsin Suomessa lähetettävistä laskuista ja dokumenteista.

ClarkApps Oy on kehittänyt Clark alustan, joka tarjoaa kuluttajille sovelluksen kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Sovellus tarjoaa useita kuluttajan talouteen liittyviä palveluita kuten laskujen vastaanoton ja maksamisen, dokumenttien hallinnan, tilastoinnin ja muita taloutta tukevia ominaisuuksia. ClarkApps Oy on osa Taaleri-konsernia. www.clark.fi

PostNord Strålfors on osa PostNord-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. PostNord Strålforsilla on yhteensä 750 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, ja sen liikevaihto oli 2,1 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2017. www.stralfors.fi

Taaleri Oyj

Viestintä

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Niklas Elomaa, ClarkApps Oy, niklas.elomaa@clark.fi, Puh. 358 40 544 703
Head of Digital Services Sami Niininen, PostNord Strålfors Oy, sami.niininen@stralfors.fi, Puh 358 40 503 4994

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia sekä Turun Toriparkki Oy ja Munkkiniemi Group Oy, jotka ovat kiinteistöhankeyhtiöitä.

Taalerilla oli kesäkuun 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 6,0 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 600. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Senvion toimittaa 275 megawattia tuulivoimaa Taalerille Pohjois-Amerikkaan
Seuraava
ClarkApps Oy yhteistyöhön Apix Messaging Oy:n kanssa