16.03.2020

TAALERI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 16.3.2020 KLO 10:00

Ohjeistusta Taaleri Oyj:n yhtiökokoukseen keskiviikkona 18.3.2020

Taaleri suhtautuu koronavirukseen uhkaan vakavasti ja pyrkii minimoimaan tartuntariskiä yhtiökokoukseen osallistujien turvallisuuden huomioimiseksi. Tämän vuoksi Taalerin yhtiökokouksessa sovelletaan seuraavia järjestelyjä:

 • Taaleri on lyhentänyt yhtiökokoustilaisuuttaan peruuttamalla yhtiökokousta edeltävän kyselytunnin sekä iltaohjelman, jotta yhtiökokous olisi mahdollisimman lyhyt ja tiivis. Yhtiökokouksessa ei järjestetä ruoka- eikä virvoketarjoilua ja istumajärjestyksessä pyritään varmistamaan kokoustilassa mahdollisimman riittävät välit. Osakkeenomistajien joukossa ei kierrätetä mikrofoneja eikä muita esineitä, vaan mahdolliset kysymykset esitetään seisoviin mikrofoneihin.
   
 • Taaleri suosittelee osakkeenomistajia, joilla on sairausoireita, jotka ovat 14 vuorokauden aikana ennen yhtiökokousta oleskelleet koronavirustartunnan riskialueella, jotka ovat olleet tekemisissä sairastuneen henkilön kanssa ja jotka kuuluvat itse riskiryhmään olla saapumatta fyysisesti yhtiökokoukseen.
   
 • Yhtiökokousta voi seurata videoyhteyden avulla, mutta sitä kautta ei valitettavasti ole mahdollista esittää kysymyksiä tai äänestää. Linkki videoyhteyteen löytyy Taalerin nettisivuilta osoitteesta www.taaleri.com/yritysvastuu/hallinto/yhtiokokous
   
 • Osakkeenomistaja voi valtuuttaa toisen henkilön edustamaan itseään yhtiökokouksessa. Valtakirjamalleja on saatavilla Taalerin nettisivuilta osoitteesta www.taaleri.com/yritysvastuu/hallinto/yhtiokokous
   
 • Hallituksen, johtoryhmän jäsenten sekä muun henkilöstön läsnäoloa yhtiökokouksessa on rajoitettu.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja uhkakuvan muuttumista sekä arvioimme tilannetta tarvittaessa uudelleen aina yhtiökokouksen alkamiseen saakka.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, Taaleri Oyj, puh. 040 8287317, sophie.jolly@taaleri.com


Taaleri lyhyesti
Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. 

Taalerilla oli vuoden 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 7,1 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 500. Taaleri Oyj:llä on noin 4 700 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:
www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi

www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä

Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Kiertotalous Ky:n sijoituskohde Touchpoint mukana rakentamassa tekstiilien kiertotalouslaitosta Suomeen
Seuraava
Taaleri peruu varsinaisen yhtiökokouksen 18.3.2020 ja siirtää sen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan