12.01.2024

TAALERI OYJ           PÖRSSITIEDOTE              12.1.2024 KLO 9.00

 
Muutos Taalerin johtoryhmässä

Taaleri on tänään nimittänyt konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Ilkka Laurilan. Hän aloittaa tehtävässään 6.2.2024. Laurilalla on pitkä kokemus pörssiyhtiön talousjohtajan tehtävistä ja monipuolinen finanssiosaaminen. Laurila toimi Terveystalo Oyj:n talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 2015–2022 ja sitä ennen vuodesta 2012 eteenpäin mm. yhtiön rahoitus- ja hankintajohtajana. Aiemmin hän on toiminut neuvonantajana mm. rahoitus- ja yrityskauppa-asioissa. Viimeksi hän on toiminut liikkeenjohdon konsulttina ja Plugit Finland Oy:n talousjohtajana. Hän toimii myös hallituksen jäsenenä mm. Musti Group Oyj:ssä ja Nightingale Health Oyj:ssä. Laurila on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan yliopistosta sekä maatalous- ja metsätieteiden maisteri Joensuun yliopistosta.

”Olen todella iloinen siitä, että saamme Taalerille Ilkan kaltaisen kokeneen talousjohtajan, jolla on vahva kokemus sekä pörssiyhtiön talousjohdosta että rahoitus- ja yrityskauppamarkkinoista. Uskon, että Ilkka tuo erittäin vahvaa strategista näkemystä ja osaamista Taalerille”, sanoo Taalerin toimitusjohtaja Peter Ramsay.

Taaleri tiedotti 6.10.2023 silloisen talousjohtajan ja johtoryhmän jäsenen Minna Smedstenin irtisanoutuneen tehtävästään. Smedsten on lopettanut näissä tehtävissään joulukuun lopussa, mutta toimii yhtiön neuvonantajana 25.1.2024 asti.


Taaleri Oyj
Viestintä


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö ja sijoittaja, joka keskittyy teollisen mittakaavan liiketoimintamahdollisuuksiin bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa. Luomme arvoa sekä hallinnoimiemme varojen että suorien sijoitustemme kautta yhdistämällä laajan osaamisen, syvällisen asiantuntemuksen, yrittäjyyden ja pääoman. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Taalerin visio on tulla bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa yhdeksi johtavista kansainvälisesti toimivista sijoittajista.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj – omien osakkeiden hankinta 11.1.2024
Seuraava
Taaleri Oyj – omien osakkeiden hankinta 12.1.2024