04.12.2023

TAALERI OYJ               PÖRSSITIEDOTE               4.12.2023 KLO 8.45


Muutos Taalerin johtoryhmässä


Taalerin sijoittajasuhteista, vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaava johtaja Siri Markula on irtisanoutunut ja siirtyy uuteen tehtävään yhtiön ulkopuolelle. Hän on työskennellyt Taalerilla tammikuusta 2021 lähtien. Markula jättää tehtävänsä ja Taalerin johtoryhmän helmikuussa 2024.

”Haluan kiittää Siriä erittäin lämpimästi hänen erinomaisesta ja laaja-alaisesta työstään Taalerilla. Sirin johdolla Taalerin sijoittajaviestintä, vastuullisuustyö ja brändi ovat uudistuneet vahvasti viime vuosien aikana, mikä on näkynyt muun muassa osakkeenomistajiemme määrän kasvussa ja maineemme kehityksessä. Toivotan Sirille kaikkea hyvää jatkossa”, sanoo toimitusjohtaja Peter Ramsay.

Yhtiö aloittaa korvaavan johtajan rekrytointiprosessin välittömästi.


Taaleri Oyj
Viestintä


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö ja sijoittaja, joka keskittyy teollisen mittakaavan liiketoimintamahdollisuuksiin bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa. Luomme arvoa sekä hallinnoimiemme varojen että suorien sijoitustemme kautta yhdistämällä laajan osaamisen, syvällisen asiantuntemuksen, yrittäjyyden ja pääoman. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Taalerin visio on tulla bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa yhdeksi johtavista kansainvälisesti toimivista sijoittajista.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 


Johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä, Siri Markula, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri-konserni kirjaa noin 4,1 milj. euron liikevoiton uusiutuvan energian kehitystoiminnasta
Seuraava
Taalerin taloudellinen tiedottaminen ja varsinainen yhtiökokous vuonna 2024