21.11.2023

TAALERI OYJ                 PÖRSSITIEDOTE               21.11.2022 KLO 9.30


Muutos Taalerin johtoryhmässä

Taalerin kiinteistöliiketoiminnan johtaja vaihtuu. Nykyinen johtaja Essi Sten jää pois tehtävästään ja Taaleri-konsernin johtoryhmästä välittömästi. Taaleri on nimittänyt tehtävään ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 alkaen Mikko Krootilan. Kiinteistöliiketoiminnan väliaikaisena johtajana toimii konsernin toimitusjohtaja Peter Ramsay.

Krootila siirtyy Taalerille Helix Real Estate -kiinteistörahastoyhtiöstä, jossa hän on toiminut managing partnerina yhtiön perustamisesta lähtien vuodesta 2021. Sitä ennen Krootila työskenteli muun muassa Logicorilla toimien viimeksi pohjoismaisten sijoitusten parissa tittelillä portfolio director. Krootila on koulutukseltaan diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta.

”Haluan kiittää Essiä lämpimästi hänen työstään Taalerin kiinteistöliiketoiminnan johtajana. Hänen aikanaan liiketoiminta on kasvanut itsenäiseksi liiketoiminnoksi, jossa on erittäin osaava ja ammattitaitoinen tiimi. Toivotan Essille kaikkea hyvää jatkossa”, sanoo toimitusjohtaja Peter Ramsay.


Taaleri Oyj


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö ja sijoittaja, joka keskittyy teollisen mittakaavan liiketoimintamahdollisuuksiin bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa. Luomme arvoa sekä hallinnoimiemme varojen että suorien sijoitustemme kautta yhdistämällä laajan osaamisen, syvällisen asiantuntemuksen, yrittäjyyden ja pääoman. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Taalerin visio on tulla bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa yhdeksi johtavista kansainvälisesti toimivista sijoittajista.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 

Johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä, Siri Markula, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com

 

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri päivittää strategiaansa ja pitkän aikavälin tavoitteitaan – kasvua vauhdittavat merkittävät teolliset investoinnit ja hallinnoitavat varat
Seuraava
Taaleri-konserni kirjaa noin 4,1 milj. euron liikevoiton uusiutuvan energian kehitystoiminnasta