06.10.2023

TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE              6.10.2023 KLO 9.00


Muutos Taalerin johtoryhmässä


Taalerin talousjohtaja Minna Smedsten on irtisanoutunut ja siirtyy uuteen tehtävään yhtiön ulkopuolelle. Hän on työskennellyt Taalerilla vuodesta 2013 lähtien. Smedsten jättää Taalerin talousjohtajan ja johtoryhmän jäsenen tehtävät joulukuussa 2023.

”Haluan kiittää Minnaa erittäin lämpimästi hänen erinomaisesta ja pitkäjänteisestä työstään Taalerilla. Hän on ollut vahvasti kehittämässä Taaleria ketterästä varainhoitajasta nykyiseksi kestävää kehitystä painottavaksi pääomarahastoyhtiöksi ja vakiintuneeksi pörssiyhtiöksi. Toivotan Minnalle kaikkea hyvää myös jatkossa”, sanoo toimitusjohtaja Peter Ramsay.

Yhtiö aloittaa uuden talousjohtajan rekrytointiprosessin välittömästi.


Taaleri Oyj
Viestintä


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 


Johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä, Siri Markula, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Kutsu Taalerin pääomamarkkinapäivään 22.11.2023
Seuraava
Taaleri julkistaa tammi–syyskuun 2023 osavuosiraportin keskiviikkona 1.11.2023