01.07.2022

TAALERI OYJ                       PÖRSSITIEDOTE              1.7.2022 KLO 8.00

 
Muutos Taalerin johtoryhmässä

Taaleri on nimittänyt konsernin lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Pasi Erlinin. Hän aloittaa tehtävässään 12.9.2022. Erlin on työskennellyt yli kymmenen vuotta pääomasijoitusyhtiö CapManin palveluksessa laaja-alaisissa juridisissa tehtävissä, ja sitä ennen hänellä on kokemusta muun muassa asianajotoimistosta. Hän on lisäksi osallistunut kansainvälisiin kriisinhallintaoperaatioihin. Erlin on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri Helsingin yliopistosta.

”Olen erittäin iloinen siitä, että saamme Taalerille Pasin kaltaisen lakiasiainjohtajan, jolla on pitkä kokemus pääomamarkkinoista ja pääomarahastoliiketoiminnasta. Uskon, että hän pystyy pörssiyhtiön hallinnon ja lakiasioiden hoitamisen ohella tukemaan myös liiketoimintojamme”, sanoo Taalerin toimitusjohtaja Peter Ramsay. ”Pasi vaikuttaa myös erittäin sopivalta henkilöltä Taalerin energiseen ja kunnianhimoiseen porukkaan.”

Taaleri tiedotti 11.4.2022 nykyisen lakiasiainjohtajan ja johtoryhmän jäsenen Janne Koikkalaisen irtisanoutuneen tehtävästään. Koikkalainen jatkaa tehtävässään Erlinin aloittamiseen asti ja on yhtiön käytettävissä myös siirtymävaiheen ajan.


Taaleri Oyj
Viestintä


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,3 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 

Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, siri.markula@taaleri.com, 040 743 2177

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin osakkuusyhtiö Fintoil solmi merkittävän toimitussopimuksen sveitsiläisen VARO Energyn kanssa – Taaleri ja VARO sopivat strategisesta yhteistyöstä
Seuraava
Työ- ja elinkeinoministeriö hyväksynyt Ficolo Oy:n myynnin