01.06.2016

Vakuutusosakeyhtiö Garantian Myynti ja asiakasrahoitus -yksikön johtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri, CEFA Martti Purhonen 8.8.2016 alkaen. Hänen vastuualueenaan on Garantian myynnin ja asiakassuhteiden johtaminen sekä uusien ratkaisujen rakentaminen yritys- ja yhteisöasiakkaille. 

Purhonen on viimeksi toiminut Summa Capital Markets Oy:n toimitusjohtajana ja tätä ennen Danske Bankin suuryritysyksikön varajohtajana. Aiemmin Purhonen toimi mm. Componenta Oyj:n rahoitusjohtajana sekä Danske Marketsin velka- ja pääomarakennekonsultointia tarjoavassa Corporate Solutions -toiminnossa.

”Martilla on vahva yritysrahoitustausta sekä kokemusta tavoitteellisesta myynnin johtamisesta. Martti on merkittävä vahvistus myyntitiimiimme ja hän täydentää erinomaisesti myös johtoryhmäämme ”, Garantian toimitusjohtaja Vesa Aho sanoo.

Garantia
Viestintä

Lisätietoja:

Vesa Aho, toimitusjohtaja, Garantia, puh. 050 343 1841

Garantia lyhyesti

Garantia on vuonna 1993 perustettu takausvakuutuksiin erikoistunut yksityinen vahinkovakuutusyhtiö. Garantia tarjoaa yrityksille lainatakauksia, kaupallisia takauksia ja jäännösarvotakauksia sekä kuluttajille yhteistyökumppaneiden kautta asuntolainojen takauksia. Lisäksi Garantia tarjoaa sijoitustakauksia. Garantian vakuutusmaksutuotot vuonna 2015 olivat 10 miljoonaa euroa, yhdistetty kulusuhde 64 prosenttia ja tulos ennen veroja 6,8 miljoonaa euroa. Takausvakuutuskanta oli 1,2 miljardia euroa. Garantian vakavaraisuus on vahva. Garantiassa työskentelee 25 asiantuntijaa. Garantian toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Garantia on Taaleri Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö ja kuuluu Taaleri-konserniin. Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Taaleri Oyj:llä on yli 2400 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.garantia.fi

www.taaleri.com

www.fellowfinance.fi

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri osakkaaksi Inderesiin
Seuraava
Taaleri perustaa uuden energiayhtiön ja laajentaa energiasektoriaan miljardiluokkaan