04.03.2024

TAALERI OYJ                       SIJOITTAJAUUTINEN              4.3.2024 KLO 14.00

Linda Tierala nimitetty Taalerin sijoittajasuhde- ja viestintäjohtajaksi

Taaleri on nimittänyt konsernin sijoittajasuhde- ja viestintäjohtajaksi Linda Tieralan. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 6.5.2024. Tieralalla on yli kymmenen vuoden kokemus sijoittajasuhdeviestinnästä sekä ymmärrystä vastuullisuusviestinnästä. Hän siirtyy Taalerille pääomasijoitusyhtiö CapManin palveluksesta. Tierala on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Olen hyvin iloinen, että saamme Taalerille Lindan kaltaisen viestintä- ja IR-ammattilaisen. Uskon, että Linda tuo mukanaan kokemusta ja osaamista, joka tukee ja edistää Taalerin viestintää hyvin laaja-alaisesti”, sanoo Taalerin toimitusjohtaja Peter Ramsay.

Taaleri tiedotti 4.12.2023 silloisen sijoittajasuhteista, vastuullisuudesta ja viestinnästä vastanneen johtajan Siri Markulan irtisanoutuneen. Markula on lopettanut näissä tehtävissään helmikuun lopussa.

Taaleri Oyj

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö ja sijoittaja, joka keskittyy teollisen mittakaavan liiketoimintamahdollisuuksiin bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa. Luomme arvoa sekä hallinnoimiemme varojen että suorien sijoitustemme kautta yhdistämällä laajan osaamisen, syvällisen asiantuntemuksen, yrittäjyyden ja pääoman. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Taalerin visio on tulla bioteollisuudessa ja uusiutuvassa energiassa yhdeksi johtavista kansainvälisesti toimivista sijoittajista.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj – omien osakkeiden hankinta 16.2.2024
Seuraava
Kutsu Taaleri Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen