27.09.2023

TAALERI OYJ                   SIJOITTAJAUUTINEN                     27.9.2023 klo 14.30


Kutsu Taalerin pääomamarkkinapäivään 22.11.2023


Taaleri kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat, muut pääomamarkkinoiden edustajat ja median edustajat pääomamarkkinapäivään keskiviikkona 22.11.2023. Tilaisuus järjestetään tapahtumatila Elielissä osoitteessa Töölönlahdenkatu 2, Helsinki.

Pääomamarkkinapäivä keskittyy Taalerin päivitettyyn strategiaan, joka julkaistaan ennen pääomamarkkinapäivää. Johdon esitykset avaavat Taalerin suunnitelmia strategian toteuttamiseksi, arvon luomiseksi ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimitusjohtaja Peter Ramsayn ja talousjohtaja Minna Smedstenin lisäksi päivän puhujina esiintyy Taalerin muuta johtoa.

Tilaisuutta voi seurata kaikille avoimen webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://taaleri.videosync.fi/cmd-2023/register alkaen klo 13.00. Lähetyksen tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa pian tilaisuuden jälkeen.

Esitysmateriaalit tulevat saataville Taalerin verkkosivuille osoitteeseen https://www.taaleri.com/sijoittajille/raportit-ja-esitykset tapahtuman alkaessa. Tapahtuman ja materiaalien kieli on englanti. Johdolle on mahdollista esittää kysymyksiä sekä paikan päällä että webcastin kautta.

Taalerin pääomamarkkinapäivän 2023 ohjelma

12.30 Ilmoittautuminen

13.00 Webcast alkaa

Esitykset

  • Peter Ramsay, toimitusjohtaja
  • Minna Smedsten, talousjohtaja
  • Mikko Ervasti, myyntijohtaja
  • Siri Markula, johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä
  • Q&A ja tauko

Esitykset jatkuvat

  • Tero Saarno, johtaja, bioteollisuus
  • Kai Rintala, johtaja, uusiutuva energia
  • Essi Sten, johtaja, kiinteistöliiketoiminta
  • Henrik Allonen, toimitusjohtaja alkaen 1.1.2024, Vakuutusosakeyhtiö Garantia
  • Q&A

16.00 Webcast päättyy

16.45 Tilaisuus päättyy

Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia. Tarkempi ohjelma löytyy lähempänä tapahtumaa osoitteesta https://www.taaleri.com/sijoittajille/paaomamarkkinapaiva.


Tilaisuuteen voidaan tämän hetken arvion mukaan ottaa paikalle enintään 40 henkilöä. Analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja median edustajille tarkoitetut paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään 10.11.2023 mennessä osoitteeseen siri.markula@taaleri.com


Taaleri Oyj


Lisätietoja:
Johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä, Siri Markula, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano
Seuraava
Muutos Taalerin johtoryhmässä