06.02.2019

TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     6.2.2019

Taaleri Oyj julkistaa vuoden 2018 tulostietonsa torstaina 14.2.2019 noin klo 8.30 Suomen aikaa.

Tulosjulkistustilaisuus analyytikoille ja lehdistölle järjestetään klo 13.00 Jura salissa, Kasarmikatu 21 B, 1. krs, Helsinki. Tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Juhani Elomaa ja talousjohtaja Minna Smedsten. Tilaisuus on suomenkielinen ja sen voi katsoa webcastina yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: www.taaleri.com/fi/sijoittajat. Esitysmateriaali ja tallenne webcastista ovat saatavilla yllämainituilla internet-sivuilla.

Taaleri Oyj

Viestintä

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Sophie Jolly, Taaleri oyj, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia sekä Turun Toriparkki Oy ja Munkkiniemi Group Oy, jotka ovat kiinteistöhankeyhtiöitä.

Taalerilla oli kesäkuun 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 6,0 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 600. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerista merkittävä tukija nuorten työelämätaitojen ja taloudenhallinnan oppimiseen
Seuraava
Taaleri Oyj:n tilinpäätöstiedote tammi-joulukuulta 2018