13.04.2016

Helsinki, 2016-04-13 12:46 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Taaleri Oyj ja Svenska Handelsbanken AB (julk.), Suomen sivukonttoritoiminta, ovat yhteisesti sopineet Taaleri Oyj:n ja Handelsbankenin välisen 13.3.2013 päivätyn markkinatakaussopimuksen päättämisestä. Markkinatakaus päättyy 13.5.2016.

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Taaleri Oyj
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@taaleri.com
 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
TAALERI OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOKOUKSEN JA HALLITUKSEN PÄÄTÖKSET
Seuraava
Taaleri ja Taidekeskus Salmela yhteistyöhön